Kære læser!

Kære læser!

Jeg har nu efter lange overvejelser fundet noget jeg gerne vil blogge om, nemlig sundhed. Mit valg lyder tilfældigt, men det er noget der altid(siden jeg var 15) har betydet meget for mig, og er også noget jeg altid har haft en stor udforing med at finde en realistisk og balancefyldt tilgang til.

Jeg ved at jeg ved dette emne valg allerede har en masse konkurenter AKA kollager, som blogger om det samme som jeg. Dette vil jeg dog vælge at se som en god ting, en udfordring.

Jeg laver bloggen fordi jeg har lyst og fordi jeg elsker sundhed!
så hvad er sundhed? det findes der jo utallige af bud på… så er det jo bare at vælge hvilken et bud på sundhed man hælder mest til. Jeg er selv stor fan af de mange sunhedsrealister der blomstre op i medierne og på forskellige blogs for tiden, men jeg vil gerne prøve at undgår at definere mig selv ved en sådan titel og derfor undgå at sætte mig selv i bås.

For mig er sundhed balance. En hårfin balance mellem at være fanatisk og at være doven. Typisk hælder man til den ene eller den anden side. For mit eget vedkommende er jeg nok mere fanatisk omkring min egen sundhed end doven, men begge de to yderligheder er jo lige slemt. Jeg arbejder derfor på at finde en gylden middelvej, at finde balancen og vejen til harmonisk sundhed.

fitness.sundhed.bodypump.health.mad.Crysli.nupo.protein.chokolade.havregryn.jogging.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære læser!