Sunde kugler

PEANUTBUTTER!!

“My sweat smelles like Peanut-Butter.” -Wendy Mass

collagepeanut

Jeg har lige opdaget min store kærlighed til Peanut Butter! Hvilket jeg enlig burde have opdaget noget før, siden jeg er kæmpe fan af Peanuts…
Jeg fandt den her i Fakta til kun 20 kr. vildt billigt for en god Peanut Butter, som er økologisk!

Til dem der er i tvivl er Peanutbutter sundt! jeg er dog godt klar over dets høje kalorie indehold, der ligesom smør, ligger omkring de 600 kacl. pr. 100 gram, men så er der bare lige den lille forskel at Peanut Butter har et sindssygt højt indehold af protein, det ligger nemlig på 25 gram protein pr. 100 gram, hvor smør kun har et protein indehold på 0,2 gram pr. 100 gram, Hvilket er mindre end hvad du finder i ost!
Peanut Butter er godt for hjertet, huden, figuren og så mætter det super godt!

Tip: Smager super lækkert på toppen af en bananpandekage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde kugler