Tun deller med wok!

Abs Workout

Jeg har lavet morgen gymnastik siden jeg var 15 og har altid varieret mine programmer meget og er nu gået over til 15 min  “youtube-Abs-Workout”. Da jeg begyndt at have svært ved at motivere mig selv til at træne alene og ser derfor videoer der motivere mig, så jeg ikke føler mig alene når jeg træner. Det lyder vildt deprimerende når jeg skriver det, men så slemt er det slet ikke, nu kommer jeg nemmere igang og det er super dejligt.

Programmet er vare kun 15 min. Men tro mig, det kan sku mærkes alligevel!

Link:
https://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0

abs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tun deller med wok!